Transport si retururi

TRANSPORTUL

Transportul se face prin curier, pret transport 35 RON in localitatile din aria de acoperire ale firmelor de curierat.

Pentru alte localitati si pentru colete mai mari de 30 kg costurile de transport pot fi diferite si se vor comunica la confirmarea comenzii , inainte de livrare.

Timpul aproximativ de livrare dupa confirmarea comenzii si a disponibilitatii produselor este 2-5 zile lucratoare pentru produsele cu livrare din stoc.


RETURUL PRODUSELOR

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

Produs livrat gresit. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la livrare (cand l-ati preluat de catre curier) - in cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta defecte de fabricatie, acesta beneficiaza de garantie si va fi inlocuit cu un produs functional, in urma unei cereri scrise.Termenul de remediere poate varia de la caz la caz si va fi comunicat.

Produs deteriorat in colet. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile sau zgomote suspecte (ex. sticla sparta) la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se intocmeste un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus cad in sarcina magazinului nostru, insa raspunderea pentru deteriorarea coletelor si a continutului va apartine in totalitate. Nu primim retur colete rupte, ambalate necorespunzator, cu continut deteriorat (obiecte sparte, ciobite, etc.), de aceea va rugam sa le ambalati foarte bine si sa le trimiteti cu asigurare si deschiderea coletului la livrare.


DREPT DE RETRAGERE

Produsele cu utilizare profesionala achizitionate la distanta de cumparatori persoane juridice sau persoane fizice autorizate , in scopul utilizarii profesionale nu beneficiaza de dreptul de retragere si nu pot fi returnate decat din motivele prezentate mai sus.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul persoana fizica (consumator) are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care primeste produsul, fara a invoca un motiv.

In acest termen puteti returna produsul nedesfacut, nefolosit si cu toate accesoriile. Pentru aceasta  trebuie sa ne  comunicati intentia dumneavoastra de retur în scris pe e-mail , scrisoare postala sau fax,prin completarea formularului de retur pe care il veti primi impreuna cu produsul. Pentru retur, puteti folosi orice serviciu de curierat, cu mentiunea ca raspunderea pentru deteriorarea coletelor si a continutului va apartine in totalitate. Nu primim retur colete rupte, ambalate necorespunzator, cu continut deteriorat (obiecte sparte, ciobite, etc.) , de aceea va rugam sa le ambalati foarte bine si sa le trimiteti cu asigurarea valorii si deschiderea coletului la livrare.

Vi se va comunica modul de solutionare a cererii dvs. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului. Plata transportului retur este in sarcina cumparatorului.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.

Pentru produsele returnate in stare corespunzatoare se va returna contravaloarea platita pe produse si taxele de transport initiale in termen de 14 zile de la data receptionarii returului (predarea de catre curier si verificarea integritatii produselor.).Plata se va face in contul bancar indicat de dumneavoastra.

Produse exceptate de la retur : conform art. 16  din OUG  nr. 34/2014  nu se pot returna obiectele de igiena si folosinta personala , dispozitivele medicale, decat daca sunt sigilate, produse perisabile, consumabilele, produse facute la comanda clientului , produse cu pret variabil in functie de cursul valutar.

Pentru orice sesizari si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa de e-mail sau prin formularul de contact.

Va multumim pentru atentia acordata produselor noastre si va dorim o experienta de cumparaturi cat mai placuta !


Avand în vedere starea de urgență / stare de alertă din cauza covid-19 suspendam temporar livrarile catre persoanele fizice.

Comenzile se pot onora în continuare NUMAI CATRE PERSOANE JURIDICE.

Vă mulțumim pentru înțelegere !