Cum cumpar

Selectarea produselor dorite 

In momentul in care ati gasit un produs pe care doriti sa il achizitionati, apasati pe butonul Adauga in cos. Veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul Continua cumparaturile

Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. 

Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator. 

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Termenul de livrare

Produsele care se afla in stoc vor fi trimise in termen de pana la 15 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii.

Termenul de livrare este orientativ, intotdeauna incercam in limita posibilitatilor sa trimitem produsele in cel mai scurt timp posibil.

Datorita domeniului de activitate foarte vast si orientat pe aplicatii specifice (aparatura de laborator pentru utilizare profesionala), o parte din produsele prezentate nu se afla pe stoc, si se livreaza numai la comanda preplatita. Acestea vor fi livrate intr-un termen mediu de livrare, de la 2 pana la 6 saptamani (in functie de produs), de la data comenzii si incheierii unui contract de furnizare la comanda. Aceste produse se livreaza numai catre persoane juridice. In unele cazuri, in functie de natura produsului sau tara de provenienta, termenul de livrare poate sa depaseasca termenul estimat initial, iar eventualele intarzieri aparute in livrare vi se vor comunica. 

Disponibilitatea produselor este specificata pe pagina fiecarui produs, iar daca nu este specificata aveti posibilitatea sa ne solicitati informatii despre disponibilitatea produselor si termenul de livrare telefonic la 0232.279799 sau pe e-mail la office@telecomed.ro